SNAPSHOT deployment issue

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

SNAPSHOT deployment issue

Daniel Cunha-2
Hi,

I opened an issue for INFRA today.
Buildbot is showing a green build for deployment, but.. since May the
snapshot repository is not updated.
https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/org/apache/tomee/apache-tomee/7.0.4-SNAPSHOT/

Ticket is: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-14865

--
Daniel Cunha
https://twitter.com/dvlc_
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: SNAPSHOT deployment issue

jgallimore
Good spot. Thanks Dani!

Jon

On Mon, Aug 14, 2017 at 1:52 PM, Daniel Cunha <[hidden email]> wrote:

> Hi,
>
> I opened an issue for INFRA today.
> Buildbot is showing a green build for deployment, but.. since May the
> snapshot repository is not updated.
> https://repository.apache.org/content/repositories/
> snapshots/org/apache/tomee/apache-tomee/7.0.4-SNAPSHOT/
>
> Ticket is: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-14865
>
> --
> Daniel Cunha
> https://twitter.com/dvlc_
>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: SNAPSHOT deployment issue

Daniel Cunha-2
FYI: INFRA issue was fixed and now snapshot deployment is working properly.
:)

On Mon, Aug 14, 2017 at 9:54 AM, Jonathan Gallimore <
[hidden email]> wrote:

> Good spot. Thanks Dani!
>
> Jon
>
> On Mon, Aug 14, 2017 at 1:52 PM, Daniel Cunha <[hidden email]>
> wrote:
>
> > Hi,
> >
> > I opened an issue for INFRA today.
> > Buildbot is showing a green build for deployment, but.. since May the
> > snapshot repository is not updated.
> > https://repository.apache.org/content/repositories/
> > snapshots/org/apache/tomee/apache-tomee/7.0.4-SNAPSHOT/
> >
> > Ticket is: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-14865
> >
> > --
> > Daniel Cunha
> > https://twitter.com/dvlc_
> >
>



--
Daniel Cunha
https://twitter.com/dvlc_