Buildbot and Gitbox

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Buildbot and Gitbox

Roberto Cortez
Hi folks,

It seems that our Buildbot CI stopped working (not picking up new commits to build) after the repo migration to Gitbox. Opening a ticket to the Apache Infra team.

Cheers,
Roberto
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Buildbot and Gitbox

Jean-Louis MONTEIRO
Thanks man
--
Jean-Louis Monteiro
http://twitter.com/jlouismonteiro
http://www.tomitribe.com


On Fri, Jan 4, 2019 at 12:23 PM Roberto Cortez <[hidden email]>
wrote:

> Hi folks,
>
> It seems that our Buildbot CI stopped working (not picking up new commits
> to build) after the repo migration to Gitbox. Opening a ticket to the
> Apache Infra team.
>
> Cheers,
> Roberto
   --
    Jean-Louis Monteiro
    http://twitter.com/jlouismonteiro
    http://www.tomitribe.com
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Buildbot and Gitbox

Roberto Cortez
This was the issue:
https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-17548 <https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-17548>

I had to update the buildbot config file to the new Git repo address sitting here:
https://svn.apache.org/repos/infra/infrastructure/buildbot/aegis/buildmaster/master1/projects/tomee.conf <https://svn.apache.org/repos/infra/infrastructure/buildbot/aegis/buildmaster/master1/projects/tomee.conf>

And the Infra team had to update the Git hook to build master on commit.

Everything should be working now.

Cheers,
Roberto

> On 4 Jan 2019, at 12:27, Jean-Louis Monteiro <[hidden email]> wrote:
>
> Thanks man
> --
> Jean-Louis Monteiro
> http://twitter.com/jlouismonteiro
> http://www.tomitribe.com
>
>
> On Fri, Jan 4, 2019 at 12:23 PM Roberto Cortez <[hidden email]>
> wrote:
>
>> Hi folks,
>>
>> It seems that our Buildbot CI stopped working (not picking up new commits
>> to build) after the repo migration to Gitbox. Opening a ticket to the
>> Apache Infra team.
>>
>> Cheers,
>> Roberto